Skremmende forskning – Det er livsfarlig å dele opp ferdigpizzaen på kartongen

Moderne forskning viser at å skjære opp ferdigpizzaen på kartongen den kom i er livsfarlig. Testresultatene  fra en nylig publisert rapport fra Blinderen i Oslo, viser klart at denne måten å traktere pizza på faktisk er livsfarlig!

Pilotforsker og pizzaekspert Roy Egon Tuttiente er i følge ham selv Norges eneste sertifiserte ferdigpizzaekspert. Nå går han ut med en streng advarsel til det norske folk.

Han tror at det kan komme både segmenter fra pappen og fargestoffer fra trykken på kartongen opp i maten og at det sikkert er ganske giftig eller noe.

– Dette har vi selvsagt ikke noe testresultater som viser klart, men våre testgruppe har begge reagert med nedslående resultater etter å ha delt opp pizzaen på denne måten, sier han skråsikkert fra kjøkkenvinduet på Vinderen i Oslo.

Pizzaekspert Roy Egon Tuttiente

– Vinderen, sier du; – Vi synes du sa Blinderen? Og du sier “begge” Vil det si at det er kun er to personer i testgruppen din, ingen referansegruppe og ingen sikkerhetsstillelse i det hele tatt? Du synes ikke dette virker litt stusselig da?, spør vi.

– Absolutt ikke, svarer han. Dette er begge folk med god adresse, møblerte hjem, separate soverom og gjestetoalett i samme etasje som spisestuen, forsikrer han.

– Og resultatene er?, må vi spørre.

– Nedslående, svarer han og fortsetter etter en unødvendig lang pause: – Den ene er svigerfar. Han fikk hjerteflimmer bare to uker etter undersøkelsen. Den andre er Magelsen, naboen her. Han gikk rett ut i søpla med kartongen, falt på isen og brakk lårhalsen. Dette er jo farlig!

Han ser at avisens utskremte fortsatt ikke er tydelig imponert, og smiler så godt han kan.
– Og dette med Blinderen da?

– Er du klar over hvor vanskelig det er å hete Roy Egon på Vinderen, eller? Vi snakker om en snau kilometer i luftlinje og noen fartsdumper i forskjell. Det kan da ikke spille noen stor rolle. Det er snakk om liv og død her!

 

Facebook
Twitter